Najave

Ruj
27

Poziv na konferenciju za medije

Pozivamo vas na konferenciju za novinare Hrvatske demokratske zajednice Grada Osijeka koja će se održati sutra, subota 28. rujna 2013. godine s početkom u 09.30 sati ispred Osnovne škole u Josipovcu, Osječka 77 a, na temu:

„JEDNOSMJENSKA ŠKOLSKA NASTAVA I IZGRADNJA IGRALIŠTA U OŠ JOSIPOVAC“

Na konferenciji za novinare govorit će vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Osijeka i politički tajnik HDZ-a Grada Osijeka gospodin Milan Opačak i mještani Josipovca.

Kol
22

Poziv na konferenciju za medije

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare koja će se održati sutra, 23. kolovoza 2013. godine s početkom u 09.30 sati ispred Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Osijeku, Ulica kralja Zvonimira 1, na temu:

„HRVATSKA VLADA NASTAVLJA DERATI KOŽU STUDENTIMA“

Na konferenciji za novinare govorit će politički tajnik HDZ-a grada Osijeka i vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću grada Osijeka gospodin Milan Opačak, a ujedno će Mladež HDZ-a grada Osijeka izvesti performans.

Srp
11

Konferencija za medije: Predizborna obećanja građanima

Pozivamo vas na konferenciju za novinare Hrvatske demokratske zajednice Grada Osijeka koja će se održati sutra, petak 12. srpnja 2013. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama Hrvatske demokratske zajednice u Osijeku, Lučki prilaz 2/II, na temu:

PREDIZBORNA OBEĆANJA GRAĐANIMA

Na konferenciji za novinare govorit će vijećnici Hrvatske demokratske zajednice u Gradskom vijeću Grada Osijeka Milan Opačak i Marija Vrkić.

Tra
25

Poziv na predstavljanje gospodarskog programa!

Pozivamo Vas na predstavljanje gospodarskog programa kandidata Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević i Stranke umirovljenika za gradonačelnika grada Osijeka dr. Dražena Vidovića te kandidata za zamjenike gradonačelnika Marijane Kopljar i Maria Barića, koje će se održati u petak, 26. travanj 2013. godine s početkom u 10.30 sati ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), Područni ured Osijek, ulica Kneza Trpimira 2 u Osijeku.

Prilikom predstavljanja gospodarskog programa kandidat za gradonačelnika grada Osijeka doktor Dražen Vidović će ispred javnog bilježnika, pred svima, potpisati obavezu i garanciju otvaranja 1000 novih radnih mjesta i to u prvoj godini gradonačelničkog mandata.

Ovim putem pozivamo i sve nezaposlene građane da prisustvuju predstavljanju gospodarskog programa, a ujedno i potpisivanju nevedene obaveze i garancije dr. Dražena Vidovića.

Tra
08

Druženje članova u DGO-u

Ovaj petak je održano druženje članova HDZ-a Donji grad u Trofejnoj sali N.K. Olimpije. Ovo svečano druženje je zamišljeno kao podsjetnik na sav dobar posao koji je napravljen u HDZ-u, te poziv na još jači rad i zalaganje članstva za predstojeće lokalne izbore u svibnju i izbornu pobjedu. Odaziv članstva je bio više nego dobar, te su sva mjesta bila popunjena. Na druženje su također došli predsjednik G.O. HDZ-a Damir Kramarić, politički tajnik Milan Opačak, te kandidat za gradonačelnika grada Osijeka gosp.dr.Dražen Vidović.