Najave

Ruj
27

Poziv na konferenciju za medije
Ispis
PDF

Pozivamo vas na konferenciju za novinare Hrvatske demokratske zajednice Grada Osijeka koja će se održati sutra, subota 28. rujna 2013. godine s početkom u 09.30 sati ispred Osnovne škole u Josipovcu, Osječka 77 a, na temu:

„JEDNOSMJENSKA ŠKOLSKA NASTAVA I IZGRADNJA IGRALIŠTA U OŠ JOSIPOVAC“

Na konferenciji za novinare govorit će vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Osijeka i politički tajnik HDZ-a Grada Osijeka gospodin Milan Opačak i mještani Josipovca.

Kol
22

Poziv na konferenciju za medije
Ispis
PDF

Pozivamo Vas na konferenciju za novinare koja će se održati sutra, 23. kolovoza 2013. godine s početkom u 09.30 sati ispred Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Osijeku, Ulica kralja Zvonimira 1, na temu:

„HRVATSKA VLADA NASTAVLJA DERATI KOŽU STUDENTIMA“

Na konferenciji za novinare govorit će politički tajnik HDZ-a grada Osijeka i vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću grada Osijeka gospodin Milan Opačak, a ujedno će Mladež HDZ-a grada Osijeka izvesti performans.

Srp
11

Konferencija za medije: Predizborna obećanja građanima
Ispis
PDF

Pozivamo vas na konferenciju za novinare Hrvatske demokratske zajednice Grada Osijeka koja će se održati sutra, petak 12. srpnja 2013. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama Hrvatske demokratske zajednice u Osijeku, Lučki prilaz 2/II, na temu:

PREDIZBORNA OBEĆANJA GRAĐANIMA

Na konferenciji za novinare govorit će vijećnici Hrvatske demokratske zajednice u Gradskom vijeću Grada Osijeka Milan Opačak i Marija Vrkić.

Tra
25

Poziv na predstavljanje gospodarskog programa!
Ispis
PDF

Pozivamo Vas na predstavljanje gospodarskog programa kandidata Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević i Stranke umirovljenika za gradonačelnika grada Osijeka dr. Dražena Vidovića te kandidata za zamjenike gradonačelnika Marijane Kopljar i Maria Barića, koje će se održati u petak, 26. travanj 2013. godine s početkom u 10.30 sati ispred Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), Područni ured Osijek, ulica Kneza Trpimira 2 u Osijeku.

Prilikom predstavljanja gospodarskog programa kandidat za gradonačelnika grada Osijeka doktor Dražen Vidović će ispred javnog bilježnika, pred svima, potpisati obavezu i garanciju otvaranja 1000 novih radnih mjesta i to u prvoj godini gradonačelničkog mandata.

Ovim putem pozivamo i sve nezaposlene građane da prisustvuju predstavljanju gospodarskog programa, a ujedno i potpisivanju nevedene obaveze i garancije dr. Dražena Vidovića.

Tra
08

Druženje članova u DGO-u
Ispis
PDF

Ovaj petak je održano druženje članova HDZ-a Donji grad u Trofejnoj sali N.K. Olimpije. Ovo svečano druženje je zamišljeno kao podsjetnik na sav dobar posao koji je napravljen u HDZ-u, te poziv na još jači rad i zalaganje članstva za predstojeće lokalne izbore u svibnju i izbornu pobjedu. Odaziv članstva je bio više nego dobar, te su sva mjesta bila popunjena. Na druženje su također došli predsjednik G.O. HDZ-a Damir Kramarić, politički tajnik Milan Opačak, te kandidat za gradonačelnika grada Osijeka gosp.dr.Dražen Vidović.